Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δημόσια Πλατεία

Brieven Piazza

Η Δημόσια Πλατεία Η έμπνευση πίσω από αυτό το σχέδιο είναι η αγάπη για την απλότητα και την εικόνα της αφαίρεσης και του συμβολισμού του Mondrian με ένα άγγιγμα χαρακτήρα και αυθεντικότητας που υποδηλώνεται στην ιστορική καλλιγραφία Square Kufic. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια εκδήλωση συνεκτικής συγχώνευσης μεταξύ των στυλ που υποστηρίζουν το μήνυμα ότι υπάρχει η πιθανότητα ανάμειξης διαφορετικού φαινομενικά αντιφατικού στυλ σχετικά με την παρατήρηση με γυμνό μάτι, ενώ όταν σκάβουμε βαθιά στη φιλοσοφία πίσω τους θα υπήρχαν ομοιότητες που θα οδηγούσαν σε ένα συνεκτικό έργο τέχνης που είναι ελκυστικό πέρα από την προφανή κατανόηση.

Όνομα έργου : Brieven Piazza , Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Η Δημόσια Πλατεία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.