Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αστικό Σύστημα Εφοδιαστικής

link

Το Αστικό Σύστημα Εφοδιαστικής Το Link είναι ένα συγχρονισμένο σύστημα αστικής εφοδιαστικής που χρησιμοποιεί την υπάρχουσα υποδομή δημοσίων μεταφορών. Το σύστημα επιτρέπει την απρόσκοπτη και βιώσιμη διανομή φορτίου στην πόλη. Είναι ένα δίκτυο που συνδέεται μεταξύ κέντρων ενοποίησης, χώρων αποθήκευσης γειτονιάς και τοπικών επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας στόλο ρομποτικών, ηλεκτρικών οχημάτων. Ακολουθώντας λεωφορεία και τραμ τα οχήματα περιηγούνται στην πόλη χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία. Το σύστημα Link μειώνει τις αποστάσεις διανομής, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για φορτηγά και ανοίγοντας εναλλακτικές λύσεις παράδοσης για το τελευταίο μισό μίλι.

Όνομα έργου : link, Όνομα σχεδιαστών : Ayelet Fishman, Όνομα πελάτη : Ayelet Fishman.

link Το Αστικό Σύστημα Εφοδιαστικής

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.