Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες

Twins

Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες Η ιδέα του τραπεζιού καφέ του Twins είναι απλή. Ένα κοίλο τραπεζάκι σαλονιού αποθηκεύει δύο πλήρη ξύλινα καθίσματα μέσα. Η δεξιά και η αριστερή επιφάνεια του τραπεζιού, είναι στην πραγματικότητα καπάκια που μπορούν να τραβηχτούν από το κύριο σώμα του τραπεζιού για να επιτρέψουν την εξαγωγή των καθισμάτων. Τα καθίσματα έχουν αναδιπλούμενα πόδια που πρέπει να περιστραφούν έτσι ώστε η καρέκλα να είναι στη σωστή θέση. Μόλις η καρέκλα ή και οι δύο καρέκλες είναι έξω, τα καπάκια επιστρέφουν στο τραπέζι. Όταν οι καρέκλες είναι έξω, το τραπέζι λειτουργεί επίσης ως ένα τεράστιο διαμέρισμα αποθήκευσης.

Όνομα έργου : Twins, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : MFF.

Twins Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.