Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Γραφείου

Brockman

Ο Σχεδιασμός Γραφείου Ως επιχείρηση επενδύσεων με έδρα το εξορυκτικό εμπόριο, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα είναι βασικές πτυχές της επιχειρηματικής ρουτίνας. Ο σχεδιασμός ήταν αρχικά εμπνευσμένος από τη φύση. Μια άλλη έμπνευση που φαίνεται στο σχεδιασμό είναι η έμφαση στη γεωμετρία. Αυτά τα βασικά στοιχεία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή των σχεδίων και μεταφράστηκαν οπτικά μέσω της χρήσης γεωμετρικών και ψυχολογικών αντιλήψεων της μορφής και του χώρου. Διατηρώντας το κύρος και τη φήμη του εμπορικού κτηρίου παγκόσμιας κλάσης, δημιουργείται μια μοναδική εταιρική αρένα με τη χρήση γυαλιού και χάλυβα.

Όνομα έργου : Brockman , Όνομα σχεδιαστών : Catherine Cheung, Όνομα πελάτη : THE XSS LIMITED.

Brockman  Ο Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.