Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα Μπαρ

Barcycling Chair

Καρέκλα Μπαρ Το Barcycling είναι μια καρέκλα μπαρ που έχει σχεδιαστεί για αθλητικούς χώρους. Προσοχή με την εικόνα του δυναμισμού στην καρέκλα του μπαρ, χάρη στη σέλα ποδηλάτου και το πεντάλ ποδηλάτου. Δημιουργία του σκελετού της πολυουρεθάνης του καθίσματος και της κορυφής του καθίσματος που καλύπτεται με δέρμα ραψίματος χεριών . Ενώ η απαλότητα της πολυουρεθάνης, το φυσικό δέρμα και η ποιότητα ραψίματος χεριών συμβολίζουν την ανθεκτικότητα. Σε αντίθεση με την καρέκλα ράβδου standart που δεν μπορεί να αλλάξει η θέση του υποπόδιο, η ποδηλασία επιτρέπει τα μεταβλητά καθίσματα να διατηρούν τα πετάλια σε διάφορες τοποθεσίες. Έτσι επιτρέπει αυτό περισσότερο και άνετο συνεδρίαση.

Όνομα έργου : Barcycling Chair, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Καρέκλα Μπαρ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.