Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζαρία

Octopia

Τραπεζαρία Το Octopia by ArteNemus είναι ένας πίνακας που βασίζεται στη μορφολογία ενός χταποδιού. Ο σχεδιασμός βασίζεται σε ένα κεντρικό σώμα με ελλειψοειδές σχήμα. Οκτώ οργανικά πόδια και βραχίονες αναδύονται ακτινικά και εκτείνονται από αυτό το κεντρικό σώμα. Η γυάλινη κορυφή δίνει έμφαση στην οπτική πρόσβαση στη δομή της δημιουργίας. Η τρισδιάστατη εμφάνιση της Octopia υπογραμμίζεται από την αντίθεση μεταξύ του χρώματος του ξύλινου καπλαμά στις επιφάνειες και του ξύλου των άκρων. Η κορυφαία εμφάνιση της Octopia τονίζεται από τη χρήση ειδών ξύλου εξαιρετικής ποιότητας και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Όνομα έργου : Octopia, Όνομα σχεδιαστών : Eckhard Beger, Όνομα πελάτη : ArteNemus.

Octopia Τραπεζαρία

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.