Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Ημερολόγιο Χτίζουμε πόλεις μαζί σας. Το μήνυμα που μεταδίδει η εταιρική προώθηση πωλήσεων της NTT East Japan εμφανίζεται σε αυτό ημερολόγιο γραφείου. Το πάνω μέρος των φύλλων ημερολογίου είναι κομμένο από πολύχρωμα κτίρια και τα επικαλυπτόμενα φύλλα σχηματίζουν μια ευτυχισμένη πόλη. Είναι ένα ημερολόγιο που μπορεί κανείς να απολαύσει την αλλαγή του τοπίου της σειράς των κτιρίων κάθε μήνα και να σας γεμίζει με την αίσθηση να παραμείνετε ευτυχείς όλο το χρόνο.

Όνομα έργου : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Ημερολόγιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.