Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης

All Love in Town Sales Center

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης Ο εμπορικός χώρος θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τομέας δραστηριοτήτων προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις, γεμάτος έργα τέχνης και αισθητικής, όπως και ένα θέατρο και ένα μουσείο. Λίγοι σχεδιαστές ποτέ δεν πίστευαν ότι ο εντατικός συνδυασμός ανθρώπων και περιβάλλοντος γίνεται τόσο ουσιαστικός από ποτέ. Δημιουργήσαμε έναν εσωτερικό χώρο που χτύπησε μια χορδή με τους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτόν χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη τιμή υλικών-λαμπτήρες, Ping Pong και Χριστουγεννιάτικες μπάλες διακόσμησης. Έφερε ένα μύθο των πωλήσεων ακινήτων για την ολοκλήρωση των εργασιών πώλησης σε τρία μήνες εκείνη την εποχή σε ολόκληρη τη βιομηχανία λόγω του διακριτικού σχεδιασμού.

Όνομα έργου : All Love in Town Sales Center, Όνομα σχεδιαστών : Raynon Chiu, Όνομα πελάτη : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.