Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

5x5

Καρέκλα Η καρέκλα 5x5 είναι ένα τυπικό σχέδιο σχεδίασης όπου ο περιορισμός αναγνωρίζεται ως πρόκληση. Το κάθισμα της καρέκλας και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένα από ξίλι που είναι πολύ δύσκολο να διαμορφωθεί. Το Xilith είναι η πρώτη ύλη που βρίσκεται 300 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και συνδυάζεται με άνθρακα. Επί του παρόντος, η πλειονότητα των πρώτων υλών απορρίπτεται. Από περιβαλλοντική άποψη, αυτό το υλικό παράγει απόβλητα στην επιφάνεια της γης. Επομένως, η ιδέα για το σχεδιασμό της καρέκλας φαινόταν πολύ προκλητική και προκλητική.

Όνομα έργου : 5x5, Όνομα σχεδιαστών : Barbara Princic, Όνομα πελάτη : Sijaj Hrastnik.

5x5 Καρέκλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.