Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Βιολογικά Έπιπλα Και Η Γλυπτική

pattern of tree

Τα Βιολογικά Έπιπλα Και Η Γλυπτική Μια πρόταση κατατμήματος που χρησιμοποιεί τα κωνοφόρα μέρη αναποτελεσματικά. δηλαδή, το λεπτό τμήμα του άνω μισού του κορμού και το ακανόνιστο τμήμα των ριζών. Έδωσα προσοχή στα βιολογικά ετήσια δαχτυλίδια. Τα επικαλυπτόμενα οργανικά μοτίβα του διαμερίσματος δημιούργησαν έναν άνετο ρυθμό σε έναν ανόργανο χώρο. Με τα προϊόντα που γεννιούνται από αυτόν τον κύκλο υλικού, η οργανική χωρική κατεύθυνση γίνεται δυνατότητα για τον καταναλωτή. Επιπλέον, η μοναδικότητα κάθε προϊόντος τους δίνει πολύ μεγαλύτερη αξία.

Όνομα έργου : pattern of tree, Όνομα σχεδιαστών : Hiroyuki Morita, Όνομα πελάτη : studio Rope.

pattern of tree Τα Βιολογικά Έπιπλα Και Η Γλυπτική

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.