Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Wild Life

Η Εσωτερική Διακόσμηση Ο σχεδιασμός έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και η δημιουργικότητα αφορά τις εκπλήξεις! Όταν η άγρια ζωή συναντά τον μοντερνισμό και πέφτει απόλυτα σε αρμονία, τότε δημιουργούνται εκπλήξεις! Ο σχεδιαστής συνδύασε τη μοντέρνα απλότητα με τις εθνοτικές περιπέτειες για έναν μοναδικό χώρο. Χρησιμοποίησε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα λευκού, μπεζ και γκρι για τοίχους και έπιπλα, με την προσθήκη χρωματικών τόνων στην τέχνη του τοίχου και φωτιστικά. Για να κάνει μια δήλωση κατά την είσοδο, ο σχεδιαστής παρουσίασε έναν ιπτάμενο καναπέ δέρματος αγελάδας μαζί με κρεμαστές γυάλινες μπάλες όλες γεμάτες με τεχνητά φυτά για μια ζωντανή φρέσκια εμφάνιση. Απολαύστε την άγρια ζωή!

Όνομα έργου : Wild Life, Όνομα σχεδιαστών : Shosha Kamal, Όνομα πελάτη : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Η Εσωτερική Διακόσμηση

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.