Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργικό Καρεκλάκι

oUeat

Πολυλειτουργικό Καρεκλάκι Ο σχεδιασμός nuun kids συν-ιδρύθηκε από τους Bruna Vila και Núria Motjé, σχεδιάζει και παράγει πολυλειτουργικά έπιπλα για παιδιά, με μια ειδική σειρά για σπίτια με δίδυμα ή αδέλφια παρόμοιας ηλικίας. Κατασκευασμένη από ξύλο και λευκό μαυροπίνακα, η συλλογή είναι αφιερωμένη σε παιδιά από 6 μηνών έως 10 ετών και έχει σχεδιαστεί για να τονώσει τη δημιουργικότητα και το παιχνίδι, την κύρια δραστηριότητα της παιδικής ηλικίας. Επιπλέον, αυτά τα έπιπλα μπορούν να ανακυκλώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται συνεχώς, και καταλαμβάνει τον λιγότερο δυνατό χώρο, για να το προσαρμόσει στις ανάγκες κάθε στιγμής.

Όνομα έργου : oUeat , Όνομα σχεδιαστών : nuun kids design, Όνομα πελάτη : Nuun kids design.

oUeat  Πολυλειτουργικό Καρεκλάκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.