Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πολυθρόνα

Bessa

Η Πολυθρόνα Σχεδιασμένο για χώρους lounge ξενοδοχείων, θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών, η ξαπλώστρα Bessa εναρμονίζεται με τα μοντέρνα έργα εσωτερικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του προσφέρει μια ηρεμία που προσκαλεί σε μια εμπειρία που πρέπει να θυμόμαστε. Έχοντας λύσει την εντελώς βιώσιμη παραγωγή του, μπορούμε να απολαύσουμε την ισορροπία μεταξύ μορφής, σύγχρονου σχεδιασμού, λειτουργίας και οργανικών αξιών.

Όνομα έργου : Bessa, Όνομα σχεδιαστών : Simon Reynaud, Όνομα πελάτη : Thelos.

Bessa Η Πολυθρόνα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.