Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Flowing Arcs

Δαχτυλίδι Αυτός ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί για να αμφισβητεί τη συμβατική ιδέα ότι οι περισσότεροι δακτύλιοι είναι στρογγυλοί. Αποτελείται μόνο από τόξα που ρέουν σε συνεχή γραμμή, μπορεί να φορεθεί είτε σε ένα δάχτυλο είτε σε δύο γειτονικά δάχτυλα. Δεδομένου ότι δεν είναι κυκλικό όπως τα περισσότερα άλλα δαχτυλίδια, θα ήταν διασκεδαστικό να καταλάβετε διαφορετικούς τρόπους να το φορέσετε και επίσης να το εκτιμήσετε και να το απολαύσετε ως αντικείμενο όταν δεν φοριέται. Αυτός ο ευέλικτος δακτύλιος μπορεί να προσαρμοστεί με διαφορετικά μέταλλα και πολύτιμους λίθους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

Όνομα έργου : Flowing Arcs, Όνομα σχεδιαστών : Sun Hyang Ha, Όνομα πελάτη : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Δαχτυλίδι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.