Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ιστότοπος E-Cormmerce

Noritake

Ο Ιστότοπος E-Cormmerce Κατασκευάστηκε πριν από ένα χρόνο, αυτό ήταν ένα κορυφαίο σχέδιο επίπεδου σχεδιασμού όταν το επίπεδο σχέδιο δεν ήταν τάση. Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει μορφοποίηση πλακιδίων για προϊόντα και το σύστημα πλέγματος ολόκληρου του ιστότοπου. Δημιούργησα επίσης το μοναδικό branding στο υποσέλιδο με λεπτή, αλλά λεπτομερή τυπογραφία. Αυτή η ιδέα της ιστοσελίδας ήταν να δημιουργήσει έναν απλό, κομψό σχεδιασμό που είχε νόημα χρησιμοποιώντας κατάλληλα στοιχεία κενής και επίπεδης σχεδίασης.

Όνομα έργου : Noritake, Όνομα σχεδιαστών : Jade(Jung Kil) Choi, Όνομα πελάτη : Noritake.

Noritake Ο Ιστότοπος E-Cormmerce

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.