Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αισθητική Βρύση

miscea KITCHEN

Η Αισθητική Βρύση Το σύστημα miscea KITCHEN είναι η πρώτη βρύση κουζινών διανομής πολλαπλών υγρών με πραγματικά αφής. Συνδυάζοντας 2 διανεμητές και μια βρύση σε ένα μοναδικό και εύκολο στη χρήση σύστημα, εξαλείφεται η ανάγκη για ξεχωριστούς διανεμητές γύρω από το χώρο εργασίας της κουζίνας. Η βρύση είναι εντελώς ελεύθερη για λειτουργία για μέγιστα οφέλη υγιεινής χεριών και μειώνει την εξάπλωση επιβλαβών βακτηρίων. Μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά σαπούνια, απορρυπαντικά και απολυμαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα. Διαθέτει την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία αισθητήρων που διατίθεται στην αγορά για απόδοση ακριβείας.

Όνομα έργου : miscea KITCHEN, Όνομα σχεδιαστών : Rob Langendijk, Όνομα πελάτη : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Η Αισθητική Βρύση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.