Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Φορέας Μπουκαλιών Τρόλεϊ

Baretto

Ο Φορέας Μπουκαλιών Τρόλεϊ Το κοινό πλαστικό κιβώτιο που χρησιμοποιήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες για τη μεταφορά γυάλινων φιαλών, ανθεκτικό, λειτουργικό καθώς και ως εργαλείο επικοινωνίας επιχειρήσεων, ξαναγεννιέται με τα ίδια χαρακτηριστικά σε μια μικρή ράβδο που κινείται με τροχούς. Μια μπάρα, μια θήκη για μπουκάλι μαζί με μια μικρή επιφάνεια εργασίας, όλα σε ένα αντικείμενο, που μπορεί να μειωθεί σε άπειρη κλίμακα χρωμάτων και μαρκών, που παράγεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Η επαναχρησιμοποίηση επώνυμων πλαστικών κιβωτίων του δίνει μια vintage αίσθηση, που είναι ταυτόχρονα σύγχρονο. Δεν είναι μόνο θέμα ανακύκλωσης, αλλά και επαναλειτουργίας.

Όνομα έργου : Baretto, Όνομα σχεδιαστών : boattiverga studio, Όνομα πελάτη : boattiverga studio.

Baretto Ο Φορέας Μπουκαλιών Τρόλεϊ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.