Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες

Dimdim

Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες Η Lisse Van Cauwenberge δημιούργησε αυτή τη μοναδική πολυλειτουργική λύση που χρησιμεύει ως κουνιστή καρέκλα και επίσης ως λίκνο όταν ενώνονται δύο καρέκλες Dimdim. Καθένα από το κουνιστό καρέκλα αποτελείται από ξύλο με ατσάλινα στηρίγματα και τελειώνει σε καπλαμά καρυδιάς. Δύο καρέκλες μπορούν να τοποθετηθούν η μία στην άλλη με τη βοήθεια δύο κρυφών σφιγκτήρων κάτω από το κάθισμα για να σχηματίσουν μια παιδική βάση.

Όνομα έργου : Dimdim, Όνομα σχεδιαστών : Lisse Van Cauwenberge, Όνομα πελάτη : Lisse..

Dimdim Λίκνο, Λικνίζοντας Καρέκλες

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.