Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Sibilo

Δαχτυλίδι Το δαχτυλίδι Sibilo εφιστά την προσοχή για την απλότητά του. Ο ουδέτερος τόνος του λευκού χρυσού χρησιμεύει ως καθαρή επιφάνεια για να αντικατοπτρίζει το χρώμα του πολύτιμου λίθου και η ρύθμιση έντασης του πολύτιμου λίθου δεν κάνει κανένα άλλο στοιχείο ικανό να τραβήξει την προσοχή από την τουρμαλίνη - έναν από τους καλύτερους πολύτιμους λίθους που βρέθηκαν στη Βραζιλία και το κύριο στοιχείο αυτό το κόσμημα.

Όνομα έργου : Sibilo, Όνομα σχεδιαστών : Brazil & Murgel, Όνομα πελάτη : Brazil & Murgel.

Sibilo Δαχτυλίδι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.