Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Tavolo Livelli

Τραπέζι Το Tavolo Livelli αφορά τη δημιουργία χρήσιμου χώρου σε ξεχασμένα μέρη. Το Tavolo Livelli είναι ένα τραπέζι με στρώσεις, ένα τραπέζι με δύο επιτραπέζιες επιφάνειες. Ο χώρος μεταξύ των δύο επιτραπέζιων επιτραπέζιων υπολογιστών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση ενός φορητού υπολογιστή, βιβλίων, περιοδικών κ.λπ. Τα διαγώνια τοποθετημένα πόδια δημιουργούν μια υπέροχα ξεθωριασμένη σκιά ανάμεσα στα δύο επιτραπέζια, παίζοντας με την αντίληψή σας. Όλες οι επιφάνειες X και Y - επιτραπέζια και πόδια - έχουν το ίδιο πάχος.

Όνομα έργου : Tavolo Livelli, Όνομα σχεδιαστών : Wouter van Riet Paap, Όνομα πελάτη : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Τραπέζι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.