Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Aroma Diffuser

Magic stone

Το Aroma Diffuser Το Magic Stone είναι πολύ περισσότερο από μια οικιακή συσκευή, μπορεί να δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα. Το σχήμα του είναι εμπνευσμένο από τη φύση, σκεφτόμαστε μια πέτρα, εξομαλυνμένη από το νερό ενός ποταμού. Το στοιχείο νερού αντιπροσωπεύεται συμβολικά από το κύμα που χωρίζει το άνω μέρος από το κάτω σώμα. Το νερό είναι το βασικό στοιχείο αυτού του προϊόντος που μέσω υπερήχων ψεκάζει το νερό και το αρωματικό λάδι, δημιουργώντας έναν κρύο ατμό. Το κυματικό μοτίβο, χρησιμεύει για να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα μέσω του φωτός LED που αλλάζει ομαλά τα χρώματα. Χτυπώντας το κάλυμμα ενεργοποιείτε το κουμπί χωρητικότητας που ελέγχει όλες τις λειτουργίες.

Όνομα έργου : Magic stone, Όνομα σχεδιαστών : Nicola Zanetti, Όνομα πελάτη : Segnoinverso Srl.

Magic stone Το Aroma Diffuser

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.