Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Shisha, Ναργιλές, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Ναργιλές, Nargile Οι κομψές οργανικές γραμμές εμπνέονται από την υποβρύχια θαλάσσια ζωή. Ένας σωλήνας shisha σαν ένα μυστηριώδες ζώο που ζωντανεύει με κάθε εισπνοή. Η ιδέα μου του σχεδιασμού ήταν να αποκαλύψω όλες τις ενδιαφέρουσες διαδικασίες που γίνονται στο σωλήνα, όπως φούσκωμα, ροή καπνού, μωσαϊκό φρούτων και το παιχνίδι των φώτων. Το έχω επιτύχει μεγιστοποιώντας την αναλογία γυαλιού και κυρίως ανυψώνοντας τη λειτουργική περιοχή στο επίπεδο των ματιών, αντί των παραδοσιακών σωλήνων shisha όπου είναι σχεδόν κρυμμένοι στο επίπεδο του εδάφους. Η χρήση πραγματικών κομματιών φρούτων μέσα στο γυάλινο σώμα για κοκτέιλ βελτιώνει την εμπειρία στο νέο επίπεδο.

Όνομα έργου : Meduse Pipes, Όνομα σχεδιαστών : Jakub Lanca, Όνομα πελάτη : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Ναργιλές, Nargile

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.