Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιολογικό Τραπέζι

Lunartable

Το Βιολογικό Τραπέζι Η έμπνευση για το κομμάτι του σχεδιασμού προέρχεται από το Apollo Lunar Spider. Επομένως, έρχεται το όνομα Lunar table. Το Lunar Spider είναι ένα σύμβολο της ανθρώπινης μηχανικής, των καινοτομιών και της τεχνολογίας. Το Apollo Spider δεν έχει οργανικές μορφές. Ωστόσο, προέρχεται από βιολογικούς δημιουργούς όπως τα ανθρώπινα φασόλια. Ο οργανικός σχεδιασμός, ακολουθούμενος από καινοτομίες και τεχνολογία, λειτουργικότητα και εργονομία συμβολίζουν τρία σημαντικά θεμέλια της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Επομένως, το σεληνιακό τραπέζι έχει δομή τριών ποδιών.

Όνομα έργου : Lunartable, Όνομα σχεδιαστών : Georgi Draganov, Όνομα πελάτη : GD ArchiDesign.

Lunartable Το Βιολογικό Τραπέζι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.