Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ipad Folio

Tootsie

Το Ipad Folio Η Tootsie ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων νομάδων. Είναι απλό αλλά επηρεάζει, καταπραϋντικά αναλογικό, ανθεκτικό στο δάκρυ και το νερό και βιοαποικοδομήσιμο. Η Tootsie αφήνει μια διαρκή εντύπωση στο μυαλό των ανθρώπων, αλλά καμία στο περιβάλλον. Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και ταξιδεύουμε σε έναν κόσμο συνεχούς αλλαγής - έναν κόσμο στον οποίο κινδυνεύουμε να χαθούμε. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε χαρτί για να φτιάξουμε προϊόντα που αποτυπώνουν τις εμπειρίες μας ως κακογραφίες, λεκέδες, αριθμούς τηλεφώνου ή περιστασιακή εντύπωση κραγιόν. Σε αντίθεση με ένα ημερολόγιο, οι Papernomads δημιουργούν χρονικά σημεία αναφοράς για να θυμόμαστε ποιοι είμαστε.

Όνομα έργου : Tootsie, Όνομα σχεδιαστών : Christoph Rochna, Όνομα πελάτη : Papernomad GmbH.

Tootsie Το Ipad Folio

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.