Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Rio

Εστιατόριο Βρίσκεται στην πόλη του Κουβέιτ σε μια περιοχή που είναι γνωστή για τα μπουτίκ εστιατόρια της. Το Rio Churrascaria είναι ένα από τα πρώτα βραζιλιάνικα ψητοπωλεία που άνοιξαν στην περιοχή. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας πολυτελής αλλά ανεπίσημος χώρος τραπεζαρίας που αντικατοπτρίζει τη μάρκα του Ρίο και είναι ο μοναδικός τρόπος σερβιρίσματος φαγητού (Rodizio Style).

Όνομα έργου : Rio, Όνομα σχεδιαστών : Rashed Alfoudari, Όνομα πελάτη : Rio.

Rio Εστιατόριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.