Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικός Χώρος

Chua chu kang house

Εσωτερικός Χώρος Το σημείο βελονισμού σε αυτό το σπίτι ήταν να συνδέσει την κλειστή περιοχή σε ένα ολοκαίνουργιο οπτικό ησυχίας. Κάνοντας αυτά, αποκαθίσταται κάποια ιστορική και ωμή γοητεία για να προστατέψει το κενό του σπιτιού. Το νέο κατάλυμα τελειώνει με μια έκπληξη εσωτερικού σε εσωτερικό. στεγνή & υγρή κουζίνα μέσα σε κουζίνα και τραπεζαρία μέσα σε κουζίνα. Ο χώρος διαβίωσης διακόπηκε επίσης από μια εντυπωσιακή επίθεση τέχνης που έγινε σύντομα το προσωπικό περίβλημα της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Για να συμπληρωθεί η συνολική έμφαση, απαιτούνται φέτες ζεστού φωτός για χρώση σε όλους τους χρωματικούς τοίχους.

Όνομα έργου : Chua chu kang house, Όνομα σχεδιαστών : Don Lin, Όνομα πελάτη : DSOD.

Chua chu kang house Εσωτερικός Χώρος

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.