Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φυλλάδιο

NISSAN CIMA

Το Φυλλάδιο ・ Η Nissan ενσωμάτωσε όλες τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και σοφία, εσωτερικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και την τέχνη της ιαπωνικής χειροτεχνίας ("MONOZUKURI" στα Ιαπωνικά) για να δημιουργήσει ένα πολυτελές sedan απαράμιλλης ποιότητας - το νέο CIMA, το μοναδικό ναυαρχίδα της Nissan.・ Αυτό το φυλλάδιο έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να δείξει τις δυνατότητες των προϊόντων της CIMA, αλλά και για να γνωρίσει την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια της Nissan για την τεχνική της.

Όνομα έργου : NISSAN CIMA, Όνομα σχεδιαστών : E-graphics communications, Όνομα πελάτη : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Το Φυλλάδιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.