Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πάγκος αστικού τύπου.

Nessie

Πάγκος αστικού τύπου. Καλωσορίσατε την Nessie, ένα παγκάκι που βασίζεται στην ιδέα του "Drop & Forget" δηλαδή, εύκολη τοποθέτηση με ελάχιστο κόστος: Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, το παγκάκι αυτό απλά επικάθεται. Ο στοιβαρός και επιμελώς ισορροπημένος σχεδιασμός από χυτό σκυρόδεμα αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία.

Όνομα έργου : Nessie, Όνομα σχεδιαστών : George Drakakis, Όνομα πελάτη : ICONPOETRY.

Nessie Πάγκος αστικού τύπου.

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.