Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ζωντανή Μουσική Γραμμή

Lido Cafe

Η Ζωντανή Μουσική Γραμμή Ο πρώτος όροφος είναι μια εμπειρία κάτω από το νερό και ο δεύτερος όροφος είναι μια εμπειρία πάνω από το νερό. Η υποβρύχια εμπειρία περιλαμβάνει ένα ελαφρύ όργανο ως σκηνικό σκηνικό, γυάλινη μπάρα κλίμακας ψαριού DMX LED με οπίσθιο φωτισμό, ψάρια μεταξιού DMX σε σχήμα ψαριού, δεξαμενές ψαριών στα ανοίγματα παραθύρων και ολόκληρος ο χώρος φωτίζεται με φώτα εφέ H2O. Στο δεύτερο όροφο, λεπτές κάθετες λωρίδες καθρέφτη σε τυχαία απόσταση ενσωματώνονται στον τοίχο τοιχογραφίας του δάσους. Τα φώτα λέιζερ και η κίνηση αντανακλώνται στις λωρίδες του καθρέφτη και υπερβάλλουν την αίσθηση της κίνησης, ενώ προτείνουν επίσης το φως του ήλιου μέσα από τα δέντρα

Όνομα έργου : Lido Cafe, Όνομα σχεδιαστών : Mario J Lotti, Όνομα πελάτη : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Η Ζωντανή Μουσική Γραμμή

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.