Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκι

Reflection

Σκουλαρίκι Ποιος είμαι εγώ; Αυτή είναι μια ερώτηση που θα εξετάσουμε ολόκληρη τη ζωή. Αυτή η ερώτηση ήταν το κύριο επίκεντρο του σχεδιασμού μας. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι σαν την Αντανάκλαση του προσώπου σας και ίσως είναι τα πιο προσωπικά σκουλαρίκια που μπορείτε να έχετε. Επίσης αυτά τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι μια αντανάκλαση για το ποιος θα θέλατε. Για παράδειγμα, σε αυτό το έργο σχεδιάστηκε από τον John Lennon ένα σκουλαρίκι που δεν θα ξεχάσει ποτέ τη σκέψη, τα συναισθήματα και το πρόσωπό του

Όνομα έργου : Reflection, Όνομα σχεδιαστών : Zohreh Hosseini, Όνομα πελάτη : MICHKA DESIGN.

Reflection Σκουλαρίκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.