Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Γυαλιά

Mykita Mylon, Basky

Τα Γυαλιά Η συλλογή MYKITA MYLON είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ υλικό πολυαμιδίου με εξαιρετική ατομική προσαρμοστικότητα. Αυτό το ειδικό υλικό δημιουργείται στρώμα με στρώμα χάρη στην τεχνική Selective Laser Sintering (SLS). Επανερμηνεύοντας το παραδοσιακό στρογγυλό και οβάλ στρογγυλό σχήμα θεάματος παντο που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1930, το μοντέλο BASKY προσθέτει ένα νέο πρόσωπο σε αυτήν τη συλλογή θεάματος που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στον αθλητισμό.

Όνομα έργου : Mykita Mylon, Basky, Όνομα σχεδιαστών : Mykita Gmbh, Όνομα πελάτη : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Τα Γυαλιά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.