Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αφίσα

50s news-gift paper

Η Αφίσα Ξεκινώντας από τις μέρες που οι λιανοπωλητές στη Σιγκαπούρη χρησιμοποιούσαν εφημερίδα για να τυλίξουν αγαθά, αυτό το χαρτί δώρου εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1950 προκαλεί νοσταλγικές αναμνήσεις εκείνων των ημερών. Αυτές οι ειδήσεις και οι κορυφαίες ιστορίες της δεκαετίας του 1950 αποτελούν επίσης μια ενδιαφέρουσα πηγή ταυτότητας, βοηθώντας τη νεότερη γενιά να συνδέσει το παρόν με το παρελθόν. Η ζωντανή κινεζική τυπογραφία που εφαρμόζεται πάνω από το παλιό χαρτί εφημερίδων παράγει ένα συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια εντελώς φρέσκια γοητεία και μια συσκευασία δώρου κατάλληλη για κάθε περίσταση. Μπορούν επίσης να εμφανίζονται ως αφίσες.

Όνομα έργου : 50s news-gift paper, Όνομα σχεδιαστών : Jesvin Yeo, Όνομα πελάτη : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Η Αφίσα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.