Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρφίτσα

The Sunshine

Καρφίτσα Χαρακτηριστικό αυτού του κοσμήματος είναι ότι εδώ χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο πέτρινο περίπλοκο σχήμα που έχει ρυθμιστεί σε αόρατο (αέρας) πλαίσιο. Η προβολή σχεδίασης κοσμημάτων ανοίγει μόνο πέτρες που κρύβουν τεχνολογία συναρμολόγησης. Η ίδια η πέτρα συγκρατείται από δύο, διακριτικά φωτιστικά και λεπτή πλάκα με διαμάντια. Αυτή η πλάκα είναι η βάση όλων των καρφίτσες στήριξης. Κρατάει και η δεύτερη πέτρα. Ολόκληρη η σύνθεση κατέστη δυνατή μετά την περίτεχνη κύρια λείανση.

Όνομα έργου : The Sunshine, Όνομα σχεδιαστών : Victor A. Syrnev, Όνομα πελάτη : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Καρφίτσα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.