Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

sa.de01

Λάμπα Η Sarah Dehandschutter δημιουργεί οργανικές φόρμες που δύσκολα θα μπορούσαν να σχεδιαστούν σε χαρτί, καθώς προκύπτουν απευθείας από τις ιδιότητες του υλικού. Το ύφασμα που απλώνεται πάνω από μια καμπύλη ράβδο οδηγεί σε μια φυσική και κομψή μορφή δισκοπότηρου. Λόγω της ασύμμετρης μορφής του εμφανίζεται διαφορετικά από κάθε άποψη, υποδηλώνοντας συνεχή κίνηση. Ο κάλυκας αναπαράγεται σε καλούπι, σε ενισχυμένο γύψο. Το φως αντανακλάται από την αδιαφανή λευκή εσωτερική επιφάνεια δημιουργώντας ένα chiaroscuro που τονώνει, τονίζοντας την πολύ ρευστή μορφή. Η λάμπα αναρτάται από μια μεταλλική ράβδο που διατηρεί τη φόρμα ισορροπημένη

Όνομα έργου : sa.de01, Όνομα σχεδιαστών : Sarah Dehandschutter, Όνομα πελάτη : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Λάμπα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.