Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου

Project Halo

Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια ιδέα διεπαφής για το πλυντήριο. Θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε αυτήν την οθόνη αφής από πολλά κουμπιά ή έναν μεγάλο τροχό. Θα σας οδηγήσει να επιλέξετε βήμα προς βήμα αλλά να μην σας κάνει να σκέφτεστε τόσο πολύ. Θέλουμε να εμφανίζει διαφορετικό έγχρωμο οπτικοποιητή όταν επιλέγετε διαφορετικούς τύπους υφάσματος και κύκλου, οπότε μπορεί να είναι δροσερό για το σπίτι σας τώρα. Το τηλέφωνό σας θα είναι τηλεχειριστήριο, θα λάβετε ειδοποίηση και θα το αναφέρετε και θα στείλετε εντολή στο πλυντήριο σας μέσω του Διαδικτύου.

Όνομα έργου : Project Halo, Όνομα σχεδιαστών : Juan Yi Zhang, Όνομα πελάτη : eico design.

Project Halo Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.