Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου

Project Halo

Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια ιδέα διεπαφής για το πλυντήριο. Θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε αυτήν την οθόνη αφής από πολλά κουμπιά ή έναν μεγάλο τροχό. Θα σας οδηγήσει να επιλέξετε βήμα προς βήμα αλλά να μην σας κάνει να σκέφτεστε τόσο πολύ. Θέλουμε να εμφανίζει διαφορετικό έγχρωμο οπτικοποιητή όταν επιλέγετε διαφορετικούς τύπους υφάσματος και κύκλου, οπότε μπορεί να είναι δροσερό για το σπίτι σας τώρα. Το τηλέφωνό σας θα είναι τηλεχειριστήριο, θα λάβετε ειδοποίηση και θα το αναφέρετε και θα στείλετε εντολή στο πλυντήριο σας μέσω του Διαδικτύου.

Όνομα έργου : Project Halo, Όνομα σχεδιαστών : Juan Yi Zhang, Όνομα πελάτη : eico design.

Project Halo Η Διεπαφή Του Πλυντηρίου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.