Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Desire

Καρέκλα Η επιθυμία είναι μια καρέκλα που έχει σκοπό να αυξήσει το πάθος και τη λαγνεία σας με το απαλό σχήμα και το απαλό χρώμα της. Δεν είναι για άτομα που αναζητούν χαλάρωση, είναι καρέκλα για άτακτους ανθρώπους που αναζητούν ευχαρίστηση για όλες τις αισθήσεις. Η αρχική ιδέα ήταν εμπνευσμένη από το σχήμα ενός δακρύου, αλλά κατά τη διάρκεια της μοντελοποίησης παραμορφώθηκε προκειμένου να λάβει αυτή την απαλή και χαριτωμένη φιγούρα, για να προκαλέσει ένα αίσθημα ότι θέλεις να αγγίξεις, να χρησιμοποιείς, να είναι η κατοχή σου.

Όνομα έργου : Desire, Όνομα σχεδιαστών : Vasil Velchev, Όνομα πελάτη : MAGMA graphics.

Desire Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.