Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Clamshell Notebook Για Την Εκπαίδευση

Pupil 107

Το Clamshell Notebook Για Την Εκπαίδευση Μαθητής 107: Ένα περαιτέρω βήμα στη μελλοντική εκπαίδευση. Η εμπνευσμένη γνώση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Ο μαθητής 107 εξερευνά έναν τεράστιο κόσμο νέων δυνατοτήτων για μάθηση. Συνδυάζοντας έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, με πρότυπα HD, με απόδοση ρευστού στα Windows 8, το Pupil 107 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών σε όλο τον κόσμο. Καλώς ήλθατε στο υψηλότερο επίπεδο ποιοτικής εκπαίδευσης.

Όνομα έργου : Pupil 107, Όνομα σχεδιαστών : Jp Inspiring Knowledge, Όνομα πελάτη : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Το Clamshell Notebook Για Την Εκπαίδευση

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.