Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πίνακας Αλληλεπίδρασης

paintable

Ο Πίνακας Αλληλεπίδρασης Το Paintable είναι ένας πίνακας πολλαπλών λειτουργιών για όλους, μπορεί να είναι ένας συνηθισμένος πίνακας, ένας πίνακας σχεδίασης ή ένα μουσικό όργανο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη χρωμάτων για να βάψετε στην επιφάνεια του τραπεζιού για να δημιουργήσετε μουσική με τους φίλους ή τις οικογένειές σας και η επιφάνεια θα μεταφέρει σχέδιο για να γίνει μελωδία από αισθητήρες χρώματος. Υπάρχουν δύο τρόποι σχεδίασης, το δημιουργικό σχέδιο και το σχέδιο μουσικής νότας, τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν ό, τι θέλουν να δημιουργήσουν τυχαία μουσική ή να χρησιμοποιήσουν τον κανόνα που σχεδιάζουμε για να γεμίσουμε το χρώμα σε συγκεκριμένη θέση για να φτιάξουμε το νηπιαγωγείο.

Όνομα έργου : paintable, Όνομα σχεδιαστών : Nien-Fu Chen, Όνομα πελάτη : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Ο Πίνακας Αλληλεπίδρασης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.