Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Διαδραστικό

MinYen Hsieh Portfolio

Διαδραστικό Το MinYen Hsieh είναι ένας βραβευμένος διαδραστικός σχεδιαστής και δημιουργικός τεχνολόγος που επικεντρώνεται στον σχεδιασμό οπτικών / αλληλεπιδράσεων για διάφορες πλατφόρμες που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη. Τείνω να δουλεύω σε μια σειρά από διερευνητικές ιδέες και έννοιες που έχουν ποικίλη διάρκεια και σημασία. Τα έργα μου αντικατοπτρίζουν τις έννοιες μου μέσω των διαφορετικών διαδραστικών τρόπων να διηγηθώ ιστορίες. Όταν οι χρήστες περνούν τον διαδραστικό μου κόσμο, θα συνειδητοποιήσουν την ιδέα που λέω και θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και αναμνήσεις.

Όνομα έργου : MinYen Hsieh Portfolio, Όνομα σχεδιαστών : MinYen Hsieh, Όνομα πελάτη : .

MinYen Hsieh Portfolio Διαδραστικό

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.