Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δημιουργική Αναδιαμόρφωση

Redefinition

Η Δημιουργική Αναδιαμόρφωση Το σύντομο έργο ήταν να διατηρηθεί το ορεινό περιβάλλον, χωρίς να εκπέμπονται ρουστίκ αναμνήσεις των επικρατέστερων ορεινών τυπολογιών. Περιλάμβανε μια σημαντική ανακαίνιση ενός τυπικού ορεινού σπιτιού. Όλα θα γίνουν επί τόπου, χρησιμοποιώντας βασικά υλικά μέταλλο, ξύλο πεύκου και ορυκτά αδρανή, ανθρώπινη εργασία και τεχνογνωσία. Η βασική ιδέα πίσω από αυτό ήταν να αφήσουμε τα αντικείμενα να αποκτήσουν χρήση και συναισθηματική αξία αφού οι ιδιοκτήτες θα τα βρίσκουν χρήσιμα και οικεία, καθώς και να σχεδιάζουν με γνώμονα τη μετασχηματιστική δύναμη των υλικών.

Όνομα έργου : Redefinition, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Redefinition Η Δημιουργική Αναδιαμόρφωση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.