Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο Μικρής Κλίμακας

Conceptual Minimalism

Γραφείο Μικρής Κλίμακας Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι διακοσμημένος με αισθητικό, αλλά όχι λειτουργικό μινιμαλισμό. Ο ανοιχτός χώρος τονίζεται από καθαρές γραμμές, μεγάλα τζάμια που επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως μέσα, επιτρέποντας στη γραμμή και το επίπεδο να γίνουν τα βασικά δομικά και αισθητικά στοιχεία. Η έλλειψη ορθών γωνιών καθόρισε την ανάγκη υιοθέτησης μιας πιο δυναμικής προβολής του χώρου, ενώ η επιλογή μιας παλέτας ανοιχτού χρώματος σε συνδυασμό με ποικιλία υλικών και υφής επιτρέπει την ενότητα και τη λειτουργία του χώρου. Τα ημιτελή τελειώματα σκυροδέματος ανυψώνονται στους τοίχους για να προσθέσουν μια αντίθεση μεταξύ λευκού-μαλακού και τραχιού-γκρι.

Όνομα έργου : Conceptual Minimalism, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Γραφείο Μικρής Κλίμακας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.