Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευή Pitch + Roll + Gps

Trail Ranger

Η Συσκευή Pitch + Roll + Gps Γιατί οι χάρτες ιχνών είναι επίπεδες όταν τα μονοπάτια δεν είναι; Ένα πρώτο στην παγκόσμια ιδέα, το Trail Ranger σάς επιτρέπει να καταγράφετε τις γωνίες ανόδου, κατεβάσματος και κύλισης του οχήματός σας εκτός δρόμου σε χάρτη GPS και να το μοιράζεστε με συναδέλφους εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη της πλατφόρμας χαρτών AXYZ, το Trail Ranger σάς παρέχει επίσης μια προσαρμοσμένη ειδοποίηση ανατροπής όταν η εξέδρα σας κλίνει πολύ επικίνδυνα. Τώρα δείξτε στον κόσμο τις τρελές γωνίες που κατακτήσατε! Επειδή ο κόσμος σας δεν είναι επίπεδος! Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Trail Ranger και για λήψη ως εφαρμογή iPhone / iPad, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://puckerfactors.com/trailranger

Όνομα έργου : Trail Ranger, Όνομα σχεδιαστών : Anjan Cariappa M M, Όνομα πελάτη : Muckati SDD.

Trail Ranger Η Συσκευή Pitch + Roll + Gps

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.