Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Μετατρέψιμη Πλατφόρμα

Space Generator

Η Μετατρέψιμη Πλατφόρμα Η γεννήτρια χώρου αντιπροσωπεύει ένα πεδίο κυψελίδων ρυθμιζόμενου ύψους. Σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα, τα κελιά των μονάδων ανεβαίνουν και μετατρέπουν την επίπεδη πλατφόρμα σε τρισδιάστατες διαχωρισμένες επιπέδες διαφόρων λειτουργικών σκοπών. Με αυτόν τον τρόπο, η ίδια πλατφόρμα μπορεί να μετατραπεί γρήγορα για το σενάριο που απαιτείται αυτήν τη στιγμή χωρίς επιπλέον κόστος ή χρόνο, καθιστώντας ένα χώρο παρουσίασης, χώρο κοινού, χώρο αναψυχής, αντικείμενο τέχνης ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί.

Όνομα έργου : Space Generator, Όνομα σχεδιαστών : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Όνομα πελάτη : ARCHITIME.

Space Generator Η Μετατρέψιμη Πλατφόρμα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.