Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυλειτουργική Ντουλάπα

Shanghai

Πολυλειτουργική Ντουλάπα Πολυλειτουργική ντουλάπα «Σαγκάη». Η πρόσοψη και η λακωνική μορφή λειτουργούν ως «διακοσμητικός τοίχος», και αυτό καθιστά δυνατή την αντίληψη της ντουλάπας ως διακοσμητικού στοιχείου. Σύστημα «All inclusive»: περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης διαφορετικού όγκου. ενσωματωμένα κομοδίνα που αποτελούν μέρος της πρόσοψης της ντουλάπας που ανοίγουν και κλείνουν με μία πρόσοψη. 2 ενσωματωμένες λάμπες νύχτας κρυμμένες κάτω από τον εξαιρετικό όγκο και στις δύο πλευρές του κρεβατιού. Το κύριο μέρος του ντουλαπιού είναι κατασκευασμένο από μικροσκοπικό ξύλινο σχήμα. Αποτελείται από 1500 κομμάτια κάμπα και 4500 κομμάτια λευκασμένης βελανιδιάς.

Όνομα έργου : Shanghai, Όνομα σχεδιαστών : Julia Subbotina, Όνομα πελάτη : Julia Subbotina.

Shanghai Πολυλειτουργική Ντουλάπα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.