Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ψηφιακή Τέχνη

Surface

Η Ψηφιακή Τέχνη Η αιθερική φύση του κομματιού δημιουργεί κάτι απτό. Η ιδέα προέρχεται από τη χρήση του νερού ως στοιχείο για τη μεταφορά της έννοιας της επιφανείας και της επιφάνειας. Ο σχεδιαστής έχει μια γοητεία για να αναδείξει τις ταυτότητές μας και το ρόλο που έχουν εκείνοι γύρω μας σε αυτήν τη διαδικασία. Γι 'αυτόν, «βγαίνουμε» όταν δείχνουμε κάτι για τον εαυτό μας.

Όνομα έργου : Surface, Όνομα σχεδιαστών : Grégoire A. Meyer, Όνομα πελάτη : .

Surface Η Ψηφιακή Τέχνη

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.