Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σετ Τσαγιού

Wavy

Το Σετ Τσαγιού Εμπνευσμένο από τη βεράντα της τραβερτίνης στη φύση, το Wavy είναι ένα σετ τσαγιού που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τσαγιού. Οι καινοτόμες λαβές έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν άνετα στα χέρια σας. Τοποθετώντας το κύπελλο με τις παλάμες σας, θα ανακαλύψετε ότι ξεδιπλώνεται σαν νούφαρο και θα σας οδηγήσει σε μια στιγμή ηρεμίας.

Όνομα έργου : Wavy, Όνομα σχεδιαστών : Patricia Sheung Ying Wong, Όνομα πελάτη : Patricia Wong.

Wavy Το Σετ Τσαγιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.