Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Ημερολόγιο Ένα μοναδικό και παιχνιδιάρικο διαφημιστικό ημερολόγιο που αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε για τον ιστότοπο της πύλης. Αυτή η έκδοση 2013 είναι ένα ημερολόγιο και διοργανωτής προγραμματισμένων σε ένα με χώρο για γραφή σε ετήσια προγράμματα και καθημερινά προγράμματα. Το χοντρό χαρτί ποιότητας για ημερολόγιο και το χαρτί χαμηλού κόστους που είναι σωστό για σημειώσεις σημειώσεων για τον οργανωτή προγράμματος επιλέχθηκαν προσεκτικά και η αντίθεση που δημιουργήθηκε ταιριάζει ως μέρος του σχεδιασμού του ημερολογίου. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό ενός συμπληρωματικού προγράμματος διοργανωτής το καθιστά τέλειο ως φιλικό προς το χρήστη ημερολόγιο γραφείου.

Όνομα έργου : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Ημερολόγιο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.