Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

Hitotaba

Λαμπτήρας Σχεδιασμένο από τον Shinn Asano με φόντο στη γραφιστική, το Sen είναι μια συλλογή 6 επίπλων από ατσάλινα έπιπλα που μετατρέπει τις γραμμές 2D σε 3D μορφές. Κάθε κομμάτι, συμπεριλαμβανομένου του «λαμπτήρα Hitotaba», έχει δημιουργηθεί με γραμμές που ελαχιστοποιούν την περίσσεια για να εκφράσουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργικότητα σε μια σειρά εφαρμογών, εμπνευσμένες από μοναδικές πηγές όπως παραδοσιακά ιαπωνικά σκάφη και σχέδια. Η λυχνία Hitotaba είναι εμπνευσμένη από τη γραφική θέα της ιαπωνικής υπαίθρου όπου δέσμες από άχυρο ρυζιού κρέμονται προς τα κάτω για να στεγνώσουν μετά τη συγκομιδή.

Όνομα έργου : Hitotaba, Όνομα σχεδιαστών : Shinn Asano, Όνομα πελάτη : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Λαμπτήρας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.