Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο

World Kids Books

Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο Εμπνευσμένο από μια τοπική εταιρεία για τη δημιουργία ενός βιώσιμου, πλήρως λειτουργικού βιβλιοπωλείου σε ένα μικρό αποτύπωμα, το RED BOX ID χρησιμοποίησε την ιδέα ενός «ανοιχτού βιβλίου» για να σχεδιάσει μια ολοκαίνουργια εμπειρία λιανικής που υποστηρίζει την τοπική κοινότητα. Βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, το World Kids Books είναι το πρώτο εκθετήριο, το δεύτερο κατάστημα λιανικής και το τρίτο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η τολμηρή αντίθεση, η συμμετρία, ο ρυθμός και η ποπ του χρώματος προσελκύουν τους ανθρώπους και δημιουργούν έναν δυναμικό και διασκεδαστικό χώρο. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να βελτιωθεί μέσω της εσωτερικής διακόσμησης.

Όνομα έργου : World Kids Books, Όνομα σχεδιαστών : Maria Drugoveiko, Όνομα πελάτη : World Kids Books.

World Kids Books Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.